0264.455109

Suntem prezenți pe piața consumabilelor folosite în prelucrarea pietrei naturale din anul 2001, reușind treptat, prin experiență și seriozitate, să ne impunem ca lideri de piață în producția și comercializarea discurilor diamantate, a abrazivelor, a frezelor și cartotelor, a masticilor și a substanțelor pentru întreținerea pietrelor naturale. Suntem recunoscuți datorită calității materialelor cu care lucrăm și a produselor de impermeabilizat pe care le producem sub brandul Delta Research.

Oferim soluții tehnice complete în domeniul extragerii, prelucrării, montării, tratării, curățării și întreținerii pietrelor ornamentale precum marmura, travertinul, andezitul, a pietrelor calcaroase, etc.

Prin divizia de chimicale DELTA RESEARCH am reușit începând cu anul 2011 să ne impunem pe piața produselor de tratare și întreținere a pietrelor preluând Delta Research.it S.R.L, o firmă cu tradiție italiană, fondată în 1984, devenind astfel primii producători de chimicale special adresate pieței pentru piatră, din Europa de Est. Sub brand-ul  Delta Research producem impermeabilizanți și detergenți speciali pentru piatra naturală. Cu o experiență de peste 30 de ani în cercetare și dezvoltare, produsele noastre garantează eficiență, îndeplinind cele mai exigente standarde impuse de normativele internaționale.

Ce oferim

UTILAJE SI CONSUMABILE

Va oferim toata gama de produse necesare pentru prelucrarea pietrei naturale de la utilaje si consumabile folosite in cariere pentru extractia pietrei naturale pana la sculele si uneltele necesare unui mic meserias pentru prelucrarea si montajul pietrei.

TRATAMENTE PENTRU PIATRA

Prin divizia DELTA RESEARCH va oferim toata gama de produse necesare pentru curatarea, tratarea si intretinerea pietrei naturale de la detergenti la impermeabilizanti si ceruri.

ASISTENTA TEHNICA

Venim in ajutorul oricui cu experienta si cunostintele noastre pentru a va ajuta in alegerea solutiei optime pentru atelierul sau lucrarea dumneavoastra.

Partenerii nostri

Loading...